Ingredienser
Method
Gryderetten
- Skær kyllingen i fire stykker og gnid dem med salt og peber.
- Brun kyllingestykkerne godt i en gryde i olie.
- Tilsæt løg og hvidløg, og sortér dem bløde.
- Hæld tomater, hvidvin, rosmarin og laurbærblade ved og kog det først kraftigt et par minutter uden låg, så syren fra vin og tomater koger af.
- Læg låg på, og lad kyllingen simre mør i cirka 45 minutter.
Picada
- Miks alle ingredienserne med en stavblender.
- Kom picadaen ned til kyllingen, og lad det simre, til sovsen er jævn, det tager cirka 5 minutter.
- Tag laurbærblade og rosmarin op, og smag til med salt og peber.
- Pil rejerne og fjern tarmen. Varm olien på en pande, og steg rejerne i 2 minutter på hver side ved god varme sammen med lidt cayennepeber og et nip salt.
- Server kyllingen med rejerne og ris.