Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Hvidløgssuppe med hvidløgscroutoner
Forb. tid
20
minutter
min
Active Time
20
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Ret:
Suppe
Yield:
4
personer
Materials
Suppe
2
stk.
løg
4
fed
hvidløg
75
g
smør
1
dåse
hakkede tomater
7½
dl
grøntsagsbouillon
salt, peber
3
spsk.
mel
Croutoner
4
skiver
franskbrød eller grovbrød
3
fed
hvidløg
½
dl
olivenolie
salt, peber
Sådan gør du
Suppe
Løg og hvidløg hakkes og svitses i smørret. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og fløde.
Lad suppen koge et kvarters tid og smag den til med salt og peber.
Lav en jævning af lidt vand og melet. Jævn suppen og kog den igennem. server suppen med hvidløgscroutoner.
Hvidløgscroutoner
Skær brødet ud i små tern.
Pres hvidløgene og pisk dem med olie, salt og peber.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i en 200 grader varm ovn til croutonerne er let gyldne og sprøde.