Abrikossovs

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret: Tilbehør

Ingredienser
  

  • 50 g abrikoser
  • 1 spsk. olie
  • 50 g løg
  • ½ dl hvidvinseddike
  • ½ dl sukker
  • 1 spsk. tomatkoncentrat
  • ds hakkede tomater
  • ½ spsk. revet ingefær
  • dl hønsebouillon
  • salt, peber
  • maizena til jævning

Method
 

  1. Svits løget i olie og tilsæt abrikoserne.
  2. Hvidvinseddiken og sukkeret og lad det simre 15 minutter.
  3. Tilsæt tomatkoncentrat, hakkede tomater, ingefær og bouillon Lad det koge endnu 15 minutter hvorefter den smages til med salt og peber.
  4. Jævn sovsen med lidt maizena, der er rørt ud i vand.

Tried this recipe?

Let us know how it was!