Arabisk pizza

 

Arabisk pizza

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Antal: 6 stk
Ret: Hovedret
Køkken: Arabisk

Ingredienser
  

dej:
  • dl vand
  • 25 g gær
  • 1 stk æg
  • 1 tsk salt
  • 1 dl friske krydderurter f.eks. persille, purløg eller basilikum
  • 6 dl hvedemel
Fyld:
  • 500 g hakket oksekød
  • 4 stk. løg i tern
  • 500 g fetaost i tern
  • olie, salt, chili, timian, hvidløg

Method
 

Dej:
  1. Bland alle ingredienserne til dejen sammen og ælt det til en smidig dej.
    Del dejen i 6 lige store klumper og form dem til store boller. Hæv bollerne 15-20 min.
Fyld:
  1. Svits løget i olie Tilsæt kødet og brun det til det har skiftet farve.
    Smag til med krydderier. Bland til sidst fetaosten i.
Sådan samler du pizzaerne:
  1. Rul bollerne flade med en kagerulle.
    Læg fyldet på den ene halvdel af pizza bunden og fold dejen over.
    Tryk kanten sammen med en gaffel.
    Pensl med sammenpisket æg.
    Efterhæv 15 minutter.
    Bag pizzaerne 20-25 minutter ved 200 gr.

Tried this recipe?

Let us know how it was!