j

Bagte rødbeder og rødløg

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

  • 600 g rødbeder
  • 600 g rødløg
  • 1 stor håndfuld friskhakket timian
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dl koncentreret solbærsaft
  • 1-2 spsk. balsamicoeddike
  • salt og peber

Method
 

  1. Skræl rødbederne og skær dem i stykker på cirka 5 x 2 x 2 cm. Pil løgene og skær dem i både på cirka 2 x 3 cm.
  2. Bland rødbeder og løg med halvdelen af timianen, olie, saft, salt og peber og bag dem i en bradepande med bagepapir ved 175 grader varmluft i cirka 30-40 minutter, til grøntsagerne er møre, men med lidt bid ved rødbederne. Vend rundt undervejs.
  3. Smag grøntsagerne til med eddiken. Pynt med resten af timianen.
  4. Smager godt som tilbehør til f.eks. frikadeller eller sammen med hummus.

Tried this recipe?

Let us know how it was!