Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Ret: Vegetarretter
Method
- Fjern stok og jord fra champignonerne, skyl dem grundigt og hak dem fint.
- Hak løg og hvidløg fint, og svits det i olie et par minutter.
- Tilsæt koriander og spidskommen og efter et minut de hakkede champignon samt rosmarin og timian.Lad det småsimre 5-6 minutter for relativ høj varme, til væden fra champignonerne er fordampet.
- Mos eller blend kidneybønnerne og bland dem i grøntsagsblandingen til en fast fars. Tilsæt mel eller HUSK loppefrøskaller, hvis farsen er for løs. Farsen bliver nemmere at arbejde med hvis den trækker et par timer, gerne natten over.
- Farsen bliver nemmere at arbejde med hvis den trækker et par timer, gerne natten over.
- Formes til bøffer og steges i olivenolie.
- Er gode som bøffer i burgere. Alternativt kan de spises med en dejlig fyldig salat til.