Brunsviger-muffins

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
1 time 0 minutter
Samlet tid 1 time
Antal: 16 stk
Ret: Kager

Ingredienser
  

  • 50 g gær
  • 2 dl lun mælk
  • 50 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 1 stk. æg
  • 400 g hvedemel
remonce
  • 100 g smør
  • 150 g farin

Method
 

  1. Opløs gæren i den lune mælk.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og ælt dejen godt igennem.
  3. Lad den hæve 30 minutter.
  4. Varm smør og farin op i en gryde til en ensartet masse. Lad den afkøle en smule.
  5. Fordel dejen i 16-18 muffinsforme.
  6. Prik hul i dejen med en finger der er dyppet i vand. Fordel remoncen over alle muffinsene.
  7. Lad dem efterhæve 30 minutter.
  8. Bag dem i en forvarmet ovn 15 minutter ved 200 grader.

Tried this recipe?

Let us know how it was!