Citronfromage

 

Citronfromage

Antal: 10 personer
Ret: Dessert

Ingredienser
  

  • 9 g husblas
  • 150 g pasteuriserede æg
  • 130 g sukker
  • 30 g friskpresset citronsaft
  • 6 g fintrevet økologisk citronsaft
  • 400 g piskefløde
pynt:
  • Pisket fløde og hakket chokolade

Method
 

  1. Udblød husblassen i koldt vand. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  2. Vend citronsaft- og skal i med en let hånd.
  3. Smelt husblassen og hæld den hurtigt i under omrøring.
  4. Pisk fløden til en let skum og vend den i fromagen.
  5. Smag evt. til med mere citronsaft. Hæld fromagen op i en smuk skål.
  6. Pynt fromagen med flødeskum og hakket chokolade.

Tried this recipe?

Let us know how it was!