Fiskefilet i grøn karry, wokgrøntsager og nudler

 

Fiskefilet i grøn karry, wokgrøntsager og nudler

Antal: 4
Ret: Hovedret med fisk
Køkken: Asiatisk

Ingredienser
  

Fisk
  • 1 kg fiskefilet f.eks. kuller eller sej
  • 180 ml Santa Maria Green Curry Spice Mix (eller karrypasta)
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 dl vand
Wokgrøntsager
  • 225 g hakket rødløg
  • 225 g rød peberfrugt i strimler
  • 270 g pak choi eller spidskål i strimler
  • 70 g forårsløg i stykker
  • 200 g babymajs
  • 150 g broccolibuketter
  • 250 g groftrevne gulerødder
  • 150 g majroe eller kålrabi
  • ½ dl olie
  • sort peber
Tilbehør
  • 540 g ægnudler

Method
 

Fisk:
  1. Læg fisken i en bradepande. Bland krydderiblandingen/karrypastaen med kokosmælk og vand, og hæld det over fisken. Tilbered i ovn ved 175 grader i a. 15 minutter.
Wok
  1. Steg grøntsagerne i wokken med olie, og smag til med friskkværnet sort peber. Server fisken med wokgrøntsager og nudler.

Tried this recipe?

Let us know how it was!