Fru Madsens banankage

 

Fru Madsens banankage

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 55 minutter
Ret: Kager

Ingredienser
  

  • 225 g smør
  • 460 g sukker
  • 4 stk. store æg
  • 5 stk. meget modne bananer
  • 50 g hakkede hasselnødder
  • 50 g havregryn
  • 75 g hakket chokolade
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. natron
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 375 g hvedemel
  • dl kærnemælk
  • pynt eventuelt kagen med smeltet chokolade eller glasur af 100 g flormelis

Method
 

  1. Rør smør og sukker til det er cremet og hvidt.
  2. Rør æggene ét ad gangen.
  3. Mos bananerne og rør dem i blandingen.
  4. Bland alle de tørre ingredienser og rør dem i dejen.
  5. Kom til sidst kærnemælken i, og rør til dejen er samlet.
  6. Hæld dejen i 2 smurte springforme eller en bradepande på 30 x 40 cm (beklædt med bagepapir.
  7. Bag kagen cirka 35 minutter ved 200 grader.

Tried this recipe?

Let us know how it was!