Gazpachosalat

Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

Salat
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stk. rødløg
  • ½ stk. iceberg
  • 1 stk. rød chili
  • 100 g majs
Dressing
  • 1 bdt. persille
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • salt og peber

Method
 

Salat
  1. Skær agurk og peberfrugt i små tern. Skær cherrytomater i kvarte. Skær løget i små tern og snit iceberg fint.
  2. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak den fint.
  3. Vend alle grøntsagerne sammen.
Dressing
  1. Skyl og hak persillen. Pisk hvidløg, olie, og eddike sammen. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber

Tried this recipe?

Let us know how it was!