Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 1 time t
Ret: brød
Køkken: Græsk
Ingredienser
Method
- Varm ½ dl af olien i en stegepande ved middel varme. Svits de hakkede løg under omrøring, til de er bløde og gyldne. Hæld løgene over i en skål, og lad dem køle lidt af.
- Kom vand og gær i en stor skål, og rør gæren ud i vandet. Tilsæt mel, salt oregano, korianderfrø og peber. Rør det sammen og tilsæt den sidste dl olie. Rør dejen glat og smidig. Tilsæt fetaost, tomater, oliven og løg.
- Form dejen til to lige store madbrød, og læg dem tildækket til hævning på en bageplade med bagepapir i en time.
- Forvarm ovnen til 230 grader og bag brødene i cirka 20 minutter. Derefter dæmpes varmen til 200 grader og brødene bages i endnu 15- 20 minutter, eller til det lyder hult, når man banker i bunden af dem.