Lun mælken i en gryde, til det er omkring 40-45 grader.
Tag gryden af varmen og rør smør i mælken.
Kom blandingen i en skål og rør gæret i.
Tilsæt mel, sukker, kardemomme og salt.
Ælt dejen godt.
Lad dejen hæve ½ time i en skål med et rent viskestykke over.
Når dejen er hævet, rulles den ud i en stor firkant, og skæres ud i firkanter a ca. 10 x 10 cm.
På hver firkant lægges 1-2 spsk. kagecreme.
Fold hjørnerne af dejen ind over fyldet og klem dejen godt sammen i samlingerne, så der ikke er nogen steder hvor fyldet kan løbe ud.
Læg dem på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad.
Lad bollerne efterhæve 20-30 minutter.
Bollerne pensles med mælk og bages 15-20 minutter ved 175 grader.
Lad bollerne køle lidt af og pynt dem med en tyk glasur.