Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Ret: Hovedret med fisk
Method
Suppe
- Græskaret skæres i grove tern. Rødløg, chili og ingefær hakkes groft. Sorter det derefter i olien.
- Tilsæt lidt balsamico og lad det koge væk. Tilsæt bouillonterning og vand så det lige dækker og kog til græskaret er mørt.
- Tilsæt kokosmælk og fløde. Lad det koge godt igennem.
- Blendes med en stavblender.
- Smag til med salt og peber. Hold igen med saltet, da suppens topping er ret kraftig i smagen.
Topping
- Grønkålen ribbes, blancheres og hakkes fint.
- Laksen skæres i strimler og ristes let på en pande med hvidløg og hakkede semidried tomater. Vend grønkålen i.
- Server suppen med lakse- grønkåls topping.