Honningglaserede gulerødder med hvidløg og ingefær

 

Honningglaserede gulerødder med hvidløg og ingefær

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

  • 300 g gulerødder
  • 8-12 fed presset hvidløg
  • 2 spsk. revet ingefær
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. olivenolie
  • bredbladet persille

Method
 

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm lange tynde stave.
  2. Varm honning og olie op i en pande. Svits hvidløg og ingefær et par minutter. Tilsæt derefter gulerødderne og svitst det yderligere 7-10 minutter. Gulerødderne skal stadig have bid. Drys med lidt salt.
  3. Server salaten varm eller kold, drysset med snittet persille.

Tried this recipe?

Let us know how it was!