Hybenchutney

Hybenchutney

Lækkert tilbehør til varme retter, tapas eller kraftige oste.
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret: Tilbehør

Ingredienser
  

  • 250 g rensede hyben (friske eller frosne)
  • 3-4 stk. æbler
  • 75 g rosiner
  • 10 g frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • ½ stk. frisk chili
  • 2 stk. økologiske citroner
  • 75 g farin
  • ½ tsk. salt.

Method
 

  1. Hak hyben, æbler og rosiner groft, brug evt. en foodprocessor.
  2. Rens ingefær, hvidløg og chili, og hak dem fint.
  3. Vask citronerne, riv skallen, og pres saften ud.
  4. Hæld frugten i en gryde med de øvrige ingredienser, og giv det et opkog under omrøring.
  5. Skru ned og lad chutneyen simre, til den har passende konsistens (ca. 20 minutter)
  6. Fyld chutneyen på 2 skoldede glas, og luk dem til med det samme.

Tried this recipe?

Let us know how it was!