Indiske kartoffelfrikadeller

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal: 16 stk.
Ret: Vegetarretter
Køkken: Indisk

Ingredienser
  

  • 600 g kogte kartofler
  • 2 tsk. korianderfrø
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. fennikelfrø
  • ½ stk. chili eller efter smag
  • 100 g løg
  • 2 spsk. sesam- eller kokosolie
  • 2 dl rasp
  • 1 dl soja cuisine (vegansk madlavningsfløde)
  • 1 bundt koriander
  • 1 stort æg eller 2 spsk. HUSK (loppefrøskaller)
  • kokosolie til stegning

Method
 

  1. Mos kartoflerne.
  2. Stød de tre krydderier i en morter og rist dem på en tør pande et par minutter.
  3. Hak chili og løg. Kom olie på panden og tilsæt chili og løg. Svits det et par minutter.
  4. Rør de moste kartofler, chili/løg blandingen rasp, sojafløde, og hakket koriander sammen. Smag til med salt.
  5. Rør ægget eller HUSK i farsen. Justér farsen med enten mere soyafløde eller rasp. Farsen skal kunne formes til frikadeller med hænderne.
  6. Varm et par spsk. olie op på en pande og steg cirka 16 frikadeller af farsen.
  7. Smager rigtigt god med raita og en god salat til.

Tried this recipe?

Let us know how it was!