Chicken Tikka Masala

 

Chicken Tikka Masala

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
4 timer 0 minutter
Samlet tid 1 time
Antal: 5 personer
Ret: Hovedret
Køkken: Indisk

Ingredienser
  

  • 500 g kyllingefilet
  • 1 l yoghurt
  • 1 valnød størrelse frisk ingefær, revet
  • 1 tsk. koriander
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 3 spsk. medium, indisk karry
Masala sovs
  • 1 stk. løg, hakket
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds tomatsuppe
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 stk. chili uden kerner, hakket
  • salt, peber, citronsaft

Method
 

  1. Kødet skæres i mundrette stykker.
  2. Yoghurten blandes med krydderier og presset hvidløg.
  3. Kødet vendes heri og stilles i køleskab mindst 4 timer.
Masala sovs
  1. Løg og hvidløg hakkes fint og klares i olie
  2. Kylling, tomatsuppe, kokosmælk, gurkemeje chili tilsættes. Lad sovsen simre og smag til med citronsaft, salt og peber.

Tried this recipe?

Let us know how it was!