Indonesisk kylling

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 55 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: Indonesisk

Ingredienser
  

  • 800 g kyllingefilet, kogt eller stegt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk grøn peberfrugt
  • 3 stk bananer
  • dl piskefløde
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 2 tsk. karry
  • 1 spsk. sambal oelek (chili pasta)
  • 1 dl mangochutney, blendet
  • 1-2 spsk. maizena
  • 1 spsk. salt

Method
 

  1. Kyllingen skæres i tern og kommes i et smurt ildfast fad.
  2. Peberfrugterne skæres i strimler og bananerne i skiver og fordeles over kyllingen.
  3. Fløden piskes til skum og kokosmælken blandes i.
  4. Tilsæt de øvrige ingredienser.
  5. Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet.
  6. Stil retten midt i forvarmet ovn ved 200 C ca. 20-25 minutter.
  7. Serveres med ris og en dejlig salat.

Tried this recipe?

Let us know how it was!