Kærnemælkshorn med hindbær

 

Kærnemælkshorn med hindbær

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 20 minutter
Antal: 12

Ingredienser
  

  • 250 g hvedemel
  • 250 g smør, skåret i mindre stykker
  • 1 dl kærnemælk
  • hindbærmarmelade
  • glasur

Method
 

  1. Mel og smør smuldres og kærnemælken tilsættes og dejen røres smidig.
  2. Rul dejen ud på langs med en bredde på 20 cm, på et meldækket bord.
  3. Skær nu med en skarp kniv/pizzarulle trekanter af dejen, der måler 20x10cm.
  4. Læg en lille klat hindbærmarmelade på det bredeste stykke af trekanterne
  5. Rul hver trekant sammen fra den brede ende og ned i spidsen.
  6. Læg hornene med lukningen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand.
  7. Bages ved 170 grader 18-20 minutter.
  8. Når hornene er afkølede pyntes de med hvid glasur

Tried this recipe?

Let us know how it was!