Karamelsnitter

 

Karamelsnitter

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret: Småkager

Ingredienser
  

  • 100 g blødt smør
  • 1 dl sukker
  • 40 g lys sirup
  • dl hvedemel
  • ½ tsk. natron
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. ingefær

Method
 

  1. Alle ingredienser røres sammen og stilles tildækket i køleskabet cirka ½ time.
  2. Rul dejen til en pølse med en diameter på 3 cm. Læg pølsen på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk let, så pølserne bliver flade.
  3. Bages ved 175 grader 10-15 minutter.
  4. Tag bagepladen ud og skær straks kagerne ud på skrå i 2 cm brede snit. Køl kagerne af.

Tried this recipe?

Let us know how it was!