Kartoffelsalat med jordbær, basilikum og kærnemælksdressing

 

Kartoffelsalat med jordbær, basilikum og kærnemælk

Denne salat er perfekt på en dejlig varm sommerdag.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

  • 1 kg nye kartofler
  • 1 bakke jordbær
  • 3 dl kærnemælk
  • ½ stk. rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. parmesan
  • stk. lime
  • salt, peber, purløg

Method
 

  1. Kog kartoflerne til de er præcist møre.
  2. Køl dem og skær dem i halve.
  3. Vask bærrene, skær toppen af og del dem i halve eller kvarte hvis de er meget store.
  4. Blend kærnemælk, rødløg, hvidløg, olivenolie, mayonnaise og parmesan.
  5. Vend kartofler og jordbær i dressingen og smag til med limesaft, salt og peber og evt. 1 tsk. sukker.

Tried this recipe?

Let us know how it was!