Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Method
Grønkålspesto
- Skyl grønkålen og hak den groft. Kom grønkål, mandler, revet parmesanost og presset hvidløg i en blender. Blend samtidig med at olien tilsættes. smag pestoen til med citron, salt og peber.
Salat
- Skræl gulerødderne og skær dem i tykke skrå skiver. Pil løgene og skær dem i både.
- Vend gulerødder og løg i olivenolie og hakket rosmarin. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber.
- Bag grøntsagerne i en 200 grader varm ovn til de er møre (cirka 20 minutter).
- Fjern de yderste blade og stokken fra kinakålen og snit kålen fint. Hak abrikoserne.
- Vend kål med gulerødder, løg og abrikoser og anret på et fad. Dryp grønkålspesto over.