Kokos-dahl med torsk

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Hovedret med fisk
Køkken: Indisk

Ingredienser
  

Dahl
  • kokosolie til stegning
  • 2 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 stk. rød chili
  • 2 spsk. god karry
  • 200 g røde linser
  • 1 ds kokosmælk
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • havsalt
  • 400 g torskefilet
Topping
  • 1 stk. presset lime
  • 1 håndfuld cashewnødder
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt forårsløg

Method
 

Dahl
  1. Varm en gryde op med kokosolie og tilsæt hakket løg, fintsnittet hvidløg, chili og karry under omrøring 4-5 minutter.
  2. Tilsæt linser, kokosmælk og lidt grøntsagsbouillon.
  3. Tilsæt resten af bouillonen lidt efter lidt, til linserne har suget det hele til sig. Det tager cirka 20-25 minutter.
  4. Smag til med salt.
  5. Skær torsken i mundrette bidder, læg den ovenpå linserne og lad den koge med de sidste cirka 8 minutter.
  6. Tag gryden af varmen, når du ser af torsken er hvid og fast i kødet.
  7. Pres limesaft over retten og drys med cashewnødder og snittet koriander og forårsløg.

Tried this recipe?

Let us know how it was!