Lenas pastafad

En nem og billig ret for sultne studerende
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Antal: 4 personer
Ret: Vegetarretter
Køkken: Italiensk

Ingredienser
  

  • 300 gram båndspagetti
  • 250 gram champignon i skiver
  • 2 store store porrer i skiver (eller 4 løg)
  • 250 gram gulerødder i fine stave
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk tørret basilikum (eller 3 spsk. friskhakket)
  • dl olie
  • 2 æg
  • 2 dl fløde
  • 1 håndfuld revet ost

Method
 

  1. Pastaen koges mør og vandet sies fra. 
  2. Olie, hvidløg og basilikum blandes og vendes i pastaen.
  3. Champignon svitses i lidt olie på en pande. 
  4. Gulerødder og porrer dampes et øjeblik i kogende vand. 
  5.  Grøntsagerne vendes i pastaen.
  6. Smør et ovnfast fad og fordel pastablandingen heri.
  7. Rør æg og fløde sammen og hæld over. 
  8. Drys med reven ost 
  9. Gratiner retten i ovnen ca. ½ time ved 175°.
  10. Spis brød og tomatsalat til.

Tried this recipe?

Let us know how it was!