Mexicanergryde

 

Mexicanergryde

Hurtig og nem hverdagsret, som kan varieres i forhold til grøntsagerne i køleskabet.
Tilb. tid 30 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Hovedret
Køkken: Mexicansk

Ingredienser
  

  • 500 gram oksekød
  • 2 stk løg
  • 1 stk porre
  • 2 stk gulerødder
  • 2 stk æbler i tern
  • 2 dåser flåede tomater
  • 2-3 tsk karry
  • 1 tsk chili
  • 1 spsk kineisk soja
  • 2 dl vand

Method
 

  1. Løget skæres i tern og svitses sammen med oksekødet.
  2. Porrerne strimles fint og gulerødderne rives groft.
  3. Vand tilsættes. Grøntsager og æbler tilsættes sammen med krydderierne. 
  4. Koges ca. 15-20 min. 
  5. Smages til med salt, peber og evt. ekstra krydderier.
  6. Serveres med ris.

Tried this recipe?

Let us know how it was!