Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Ret: Hovedret
Køkken: Mexikansk
Method
- Tø spinaten op. Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry.
- Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Hæld tomaterne i gryden sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne.
- Lad sovsen koge i 15 minutter, og smag den til eventuelt flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten og lasagnepladerne tager noget af smagen.
- Smør et ildfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sovs over, læg et lag spinat, samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sovs og ost.
- Lad gerne lasagnen trække lidt, inden den bages i ovnen ved 180 grader i cirka ½ time.
- Server lasagnen med en god salat til.