Mors nøddekage

 

Mors nøddekage

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret: Kager

Ingredienser
  

Dej
  • 2 stk. æg
  • 150 g sukker
  • 2 tsk. vanilje
  • 125 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 25 g smør
  • 1 dl mælk
Fyld
  • 150 g smør
  • 200 g brun farin
  • ½ dl mælk
  • 50 g havregryn
  • 50 g nøddeflager

Method
 

  1. Pisk æg og sukker lys og luftig.
  2. Smelt smørret i en gryde.
  3. Bland mel og bagepulver og rør det forsigtigt i dejen skiftevis med mælken.
  4. Rør til sidst det smeltede smør i.
  5. Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen i 20 minutter ved 175 grader.
  6. Bland fyldet i en gryde og varm det igennem.
  7. Fyldet fordeles over den forbagte kage og bages færdig i 30 minutter ved 150 grader.

Tried this recipe?

Let us know how it was!