Mumsekagen

 

Mumsekagen

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Ret: Kager

Ingredienser
  

kage
  • 150 g smør
  • 6 spsk. kakao
  • 300 g sukker
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 2 stk. æg
  • dl vand
glasur
  • 3 spsk. kakao
  • 200 g flormelis
  • 2 spsk. blødt smør
  • ½ dl mælk
  • 2 tsk. stødt kanel

Method
 

Kage
  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Sigt de tørre ingredienser og rør dem sammen i en skål.
  3. Tilsæt æg, smør og vand, og pisk det hele sammen.
  4. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir cirka 23 x 33 cm.
  5. Bag kagen cirka 25-35 minutter ved 170 grader. Kagen skal ikke bages for meget, da den gerne må være lidt klæg i midten.
Glasur
  1. Varm forsigtigt mælken i en lille gryde. den skal ikke koge.
  2. Bland alle ingredienserne sammen med den varme mælk, så den bliver helt tyk.
  3. Når kagen er helt afkølet, smøres glasuren på.

Tried this recipe?

Let us know how it was!