Pasta med broccolipesto og honningglaserede kikærter

Pasta med broccolipesto og honningglaserede kikærter

Antal: 4 personer
Ret: Vegetarretter
Køkken: dansk

Ingredienser
  

Pasta og pesto
  • 300 g pasta skruer, penne eller lign.
  • 250 g broccoli
  • 3 fed hvidløg
  • 30 ml soyasauce
  • 100 g parmesanost, fintrevet
  • olivenolie
  • 100 g cremefraiche
Ristede kikærter:
  • 20 g honning
  • 50 ml soyasauce
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 20 ml olivenolie
  • 400 g kikærter, kogte
pynt:
  • 130 g halvtørrede tomater
  • hakket bredbladet persille

Method
 

Ristede kikærter:
  1. Opvarm ovnen til 180 gr.
  2. Bland honningen med soyasauce, tomatpuré og olie. Tilsæt kikærterne og vend det rundt, så de bliver dækket af saucen.
  3. Fordel kikærterne på en bageplade med bagepapir, og rist dem 20 minutter.
  4. Lad kikærterne afkøle.
pasta og pesto
  1. Del broccolien i halvstore buketter og blend den i en foodprocessor. Tilsæt hvidløg, soyasauce, parmesansovs. Blend igen.
    Tilsæt olie lidt ad gangen, til det bliver til en cremet pesto.
  2. Kog pastaen og afdryp den.
  3. Vend pestoen og cremefraichen med pastaen.
  4. Fordel pastaen på et fad og pynt med de ristede kikærter, halvtørrede tomater og hakket persille

Tried this recipe?

Let us know how it was!