Antal: 4 personer
Ret: Vegetarretter
Køkken: dansk
Ingredienser
Pasta og pesto
- 300 g pasta skruer, penne eller lign.
- 250 g broccoli
- 3 fed hvidløg
- 30 ml soyasauce
- 100 g parmesanost, fintrevet
- olivenolie
- 100 g cremefraiche
Ristede kikærter:
- 20 g honning
- 50 ml soyasauce
- 1 spsk koncentreret tomatpuré
- 20 ml olivenolie
- 400 g kikærter, kogte
pynt:
- 130 g halvtørrede tomater
- hakket bredbladet persille
Method
Ristede kikærter:
- Opvarm ovnen til 180 gr.
- Bland honningen med soyasauce, tomatpuré og olie. Tilsæt kikærterne og vend det rundt, så de bliver dækket af saucen.
- Fordel kikærterne på en bageplade med bagepapir, og rist dem 20 minutter.
- Lad kikærterne afkøle.
pasta og pesto
- Del broccolien i halvstore buketter og blend den i en foodprocessor. Tilsæt hvidløg, soyasauce, parmesansovs. Blend igen.Tilsæt olie lidt ad gangen, til det bliver til en cremet pesto.
- Kog pastaen og afdryp den.
- Vend pestoen og cremefraichen med pastaen.
- Fordel pastaen på et fad og pynt med de ristede kikærter, halvtørrede tomater og hakket persille