Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Ret: Suppe
Method
- Rist fennikelfrø og laurbærblade i en tør gryde et par minutter.
- Tilsæt olie og karry. "Brænd" karryen af.
- Svits løgene til de er klare.
- Hæld hvidvinen ved og kog den ind med løgene.
- Skrab kernerne ud af græskarret, skær det i små terninger (det skal ikke skrælles) og kom det i gryden sammen med timian, persille (gem lidt persille til pynt) og bouillon.
- Lad suppen koge under låg i ca. 10 minutter.
- Tilsæt de hakkede tomater.
- Fjern laurbærbladene og blend suppen.
- Skær et par spiseskefulde tynde strimler af appelsinskallen til pynt. Pres saften ud og rør den i suppen.
- Tilsæt fløde og smag godt til med salt, peber og evt. sukker.
- Tilsæt cayennepeber (pas på - det er stærkt) Smag til igen og varm suppen op.
- Pynt suppen med strimler af appelsinskal og persille.