Pizzasnegle

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter
Ret: brød

Ingredienser
  

Dej
  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 475-500 g pizzamel eller hvedemel
  • 2 spsk. olie
Fyld
  • 1 ds hakkede tomater væden sies fra)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. oregano
  • revet mozzarella

Method
 

Dej
  1. Vand, gær, salt og hvedemel æltes sammen. Olien tilsættes til sidst og dejen æltes godt igennem.
Fyld
  1. Når tomaterne er dryppet godt af, blendes tomater, hvidløg, salt og oregano.
  2. Dejen rulles ud til en lang firkant med en bredde på 25 cm.
  3. Tomatfyldet smøres ud på dejen og osten drysses over.
  4. Dejen rulles sammen til en roulade, som skæres i 2 cm. bredde stykker.
  5. Sneglene lægges på bageplader beklædt med bagepapir. Efterhæv 20-30 minutter.
  6. Bages ved 200 grader 15-18 minutter.

Tried this recipe?

Let us know how it was!