Pølsehorn

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal: 16 stk.
Ret: brød

Ingredienser
  

  • dl vand
  • dl tykmælk (eller vand)
  • 50 g gær
  • 1 tsk. salt
  • ½ dl olie
  • 500 g mel, gerne ¼ fuldkornsmel eller havregryn
  • 8 stk. pølser skåret i halve
  • ketchup

Method
 

  1. Rør vand, tykmælk, salt og mel sammen. Rør til sidst olien i. Dejen æltes godt igennem.
  2. Del dejen i 2, form dem til to store boller og efterhæv 15-20 minutter.
  3. Når dejen er hævet rulles den ene bolle ud i en cirkel.
  4. Cirklen skæres i 8 trekanter. Læg en tsk. ketchup og en pølse på hver brede ende af dejen.
  5. Hornene rulles sammen fra den brede ende og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Processen gentages med den anden del af dejen.
  7. Hornene hæver derefter ½ time.
  8. Pensles med sammenpisket æg og bages 15-20 minutter ved 225 grader.

Tried this recipe?

Let us know how it was!