Pulled pork burger

 

Pulled pork burger

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 9 timer
Antal: 8 personer
Ret: Hovedret

Ingredienser
  

  • 1 stk. nakkesteg (cirka 1½ kg)
Rub
  • spsk. salt
  • 2 spsk. rørsukker
  • spsk. paprika
  • 1 spsk. røget paprika
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 tsk. chiliflager
  • friskkværnet peber
Tilbehør
  • 8 Burgerboller
  • barbecuesauce
  • coleslaw (find opskriften under salater)

Method
 

dag 1
  1. Fjern tydelige sener og fedt fra stegen.
  2. Bland krydderiblandingen til rub godt sammen. Gnid nakkestegen ind i rub. Dæk stegen til, og stil den på køl natten over.
dag 2
  1. Tænd ovnen på 110 grader. Kom stegen i en stegeso/römertopf (husk at iblødsætte stegeso/römertopf ½ time i vand inden brug) eller et ovnfast fad.
  2. Steg nakkestegen 9-10 timer, til stegen har en kernetemperatur på 90 grader.
  3. Tag stegen ud af ovnen og træk den fra hinanden med to gafler.
  4. Skær burgerbollerne over og fyld dem med pulled pork, coleslaw og barbecuesovs.

Tried this recipe?

Let us know how it was!