Rodfrugtsalat med kalkun og mango

 

Rodfrugtsalat med kalkun og mango

Uden kalkun er denne lækre rodfrugtsalat er også god som tilbehør.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

  • 1 stk. knoldselleri
  • 1 stk. pastinak
  • 3 stk. persillerødder
  • 6 stk. gulerødder
  • 2 store kartofler
Dressing
  • ½ dl olivenolie
  • 2 stk. finthakkede hvidløg
  • 1 kvist finthakket rosmarin og timian
  • salt og peber
Kødet
  • 500-600 g stegt kalkun- eller kyllingekød
  • 2 stk. mangofrugt i tern
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • 50 g babyspinat

Method
 

  1. Skær alle rødder og knolde i grove stykker. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem gyldne og møre ved 175 grader i 25-30 minutter.
  2. Vend rodfrugterne med den sammenpiskede dressing, smagt godt til med salt og peber.
  3. Riv kødet i grove stykker og vend det med mangofrugter, bredbladet persille og spinat.
  4. Vend de to salater sammen og anret på et fad.

Tried this recipe?

Let us know how it was!