Rosenkålssalat

Forb. tid 20 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

  • 200 g friske rosenkål
  • 1 stk. syrligt æble
  • 1 stk. avocado
  • ½ dl tranebær
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ spsk. akaciehonning
  • salt, peber
  • græskarkerner

Method
 

Salat
  1. Pil yderbladene af rosenkålen og snit dem meget fint på tværs.
  2. Skær æblet og avocadoen i små terninger.
  3. Bland det hele i en skål sammen med tranebær.
Dressing
  1. Pisk dressingen sammen, og vend den i salaten. Smag den til.
  2. Rist græskarkernerne og afkøl dem.
  3. Drys til sidst græskarkernerne over salaten.

Tried this recipe?

Let us know how it was!