Salat med grønne bønner og citronpesto

 

Salat med grønne bønner og citronpesto

Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

  • 200 g haricots verts (grønne bønner)
  • 2 spsk. hakkede løg
  • 1-2 stk. røde peberfugter
  • 2 spsk. hakkede kapers
  • bredbladet persille
  • 1 portion citronpesto (se opskriften under tilbehør i kOgEbogen

Method
 

  1. Nip bønnerne og kog dem i 3 minutter i let saltet vand. Kom dem i en sigte, hæld iskoldt vand over og afdryp dem.
  2. Læg peberfrugterne under grillen og lad dem grille indtil skindet bliver brunt og bobler op. Vend frugterne jævnligt, så de grilles på alle sider.
  3. Læg peberfrugterne i en plastikpose og luk den.
  4. Når peberfrugterne er afkølede flås skindet af og frøstol og kerner fjernes. Skær dem i strimler. Undgå helst at komme peberfrugterne under vand, da de derved mister smag.
  5. Bland bønner, peberfrugter, kapers og persille.
  6. Lav pestoen og server den til separat.
  7. Hvis salaten skal være mere mættende, kan der tilsættes kogte, skivede kartofler.

Tried this recipe?

Let us know how it was!