Sicilianske muffins med blødende hjerte

 

Sicilianske muffins med blødende hjerte

Disse sicilianske muffins har en himmelsk kraftig chokoladesmag.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret: Dessert
Køkken: Siciliansk

Ingredienser
  

  • 200 g mørk chokolade 70 %
  • 200 g smør
  • 160 g sukker
  • 40 g mel
  • 4 stk. æg
  • smør til at smøre formene med
  • mel til at drysse formene med

Method
 

  1. Smelt smør, sukker og chokolade over et vandbad. Lad det køle let af.
  2. Rør æggene i chokoladeblandingen et af gangen. Rør til sidst melet i.
  3. Smør dine muffinsforme grundigt med smør, og drys dem med mel, ryst det overskydende mel af.
  4. Fordel dejen i de smurte forme.
  5. Stil formene i fryseren, gerne til næste dag.
  6. Varm ovnen op til 200 grader, bag kagerne i 10-15 minutter. Kagen er blød og næsten flydende i midten.
  7. Server kagen med creme fraiche eller vaniljeis og frisk frugt.

Tried this recipe?

Let us know how it was!