Spidskålssalat med pærer og bær

 

Spidskålssalat med pærer og bær

Forb. tid 30 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Salat

Ingredienser
  

Salat
  • ½ stk. spidskål
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 100 g grønne bønner
  • 2 stk. pærer
  • 100 g hindbær
  • 100 g blåbær
Urtecreme
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. vineddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 bundt dild
  • salt og peber

Method
 

Salat
  1. Snit sidskålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
  2. Nip bønnerne og damp dem et par minutter. Kassér kogevandet, hæld koldt vand over bønnerne og afdryp.
  3. Skær pærerne i kvarte. Fjern kernehus og skær pærerne i tynde både. Skyl bærrene.
Urtecreme
  1. Rør yoghurt med mayonnaise, eddike, sennep og hakket dild. Smag dressingen til med salt og peber og vend med kålen, inden den vendes med de øvrige ingredienser.

Tried this recipe?

Let us know how it was!