Squashfrikadeller

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal: 14 stk.
Ret: Vegetarretter

Ingredienser
  

  • 500 g squash
  • tsk. salt
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g løg
  • frisk krydderurt efter eget valg (oregano, mynte, dild, persille)
  • muskatnød
  • 100 g fetaost
  • 20 g mel
  • peber
  • 2 store æg
  • 1 dl havregryn/rasp
  • 2 spsk. olivenolie til stegning

Method
 

  1. Skyl og riv squashen groft, læg i en sigte og bland med ½ af saltet. Lad det trække 30 minutter og knug det fri for væde.
  2. Hak løg og hvidløg. Skyl, slyng og hak krydderurten fint.
  3. Riv muskatnødden 6-8 gange. Smuldr fetaen.
  4. Rør nu en fars af alle ingredienser på nær olie. Form farsen til frikadeller og steg i olien i 2-3 minutter på hver side.

Tried this recipe?

Let us know how it was!