Stærk spinatlasagne

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Vegetarretter

Ingredienser
  

  • 450 g frossen helbladet spinat
  • 2 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3 spsk. ketchup
  • 1 spsk. sød chilisovs
  • ¼ liter piskefløde
  • 1 spsk. mexicansk krydderi
  • salt, peber, oregano, basilikum
  • 250 g revet mozzarella ost
  • 9 stk. lasagneplader

Method
 

Sovs
  1. Optø og pres spinaten fri for væde.
  2. Svits løg og hvidløg i olien.
  3. Tilsæt tomat, ketchup og chilisovs, og lad det koge sammen. Tilsæt fløde, spinat og krydderier. Kog sovsen og smag den til. Den skal være lidt stærk.
  4. Smør et ildfast fad.
    Fyld og lasagneplader lægges skiftevis i fadet 3 gange. Start og slut med fyld.
  5. Osten drysses over det sidste lag fyld.
  6. Bages ved 180 grader 35-40 minutter.

Tried this recipe?

Let us know how it was!