Syltede græskar i ingefær og chili

æ

Syltede græskar i ingefær og chili

Ret: Tilbehør

Ingredienser
  

  • 1 stort hokkaido græskar
  • 2 spsk. salt
  • 2 stk. ingefærknolde a 3-4 cm
  • 3 dl vand
  • 5 dl æbleeddike
  • 300 g sukker
  • 2 spsk. korianderfrø
  • 1 stk. rød chili

Method
 

  1. Skær græskarret ud i praktiske stykker inden den skal skrælles. Fjern frø m. m. og skræl den.
  2. Skær græskarret ud i ønskede størrelser.
  3. Hæld saltet op i en skål og vend græskarstykkerne heri. Lad dem salt i 1 time.
  4. Når der er gået 45 minutter blandes de resterende ingredienser sammen i en gryde og kog dem sammen i cirka 10 minutter. Hæld lagen fra.
  5. Hæld græskarstykkerne over i gryden, rør rundt og lad det koge sammen i cirka 8 minutter.
  6. Skold et henkogningsglas og hæld græskar og lage i glasset.

Tried this recipe?

Let us know how it was!

H