Thai-coleslaw

Forb. tid 40 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Thailandsk

Ingredienser
  

Salat
  • ¼ stk. rødkål
  • 3 stk. gulerødder
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • ½ frisk frisk ananas
  • 3 spsk. ristet kokosmel
  • frisk koriander
Dressing
  • 2 stk. presset limefrugt
  • 2 spsk. tamari (soyasovs)
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 tsk. ristet sesamfrø
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. fintrevet ingefær
  • 1 fed presset hvidløg

Method
 

  1. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker og kør det til en cremet dressing og smag den til.
  2. Snit rødkålen meget fint.
  3. Skær peberfrugten i tynde strimler og riv gulerødderne groft.
  4. skær top og bund af ananassen. Stil den på højkant og skær skrællen af med en skarp kniv. Skær frugtkødet fri af stokken, og kassér den.
  5. Skær ananassen i små tern.
  6. Kom rødkål, peberfrugt og gulerødder i en skål. Vend det sammen med dressingen.
  7. Fordel ananastern, ristet kokos og frisk koriander ovenpå.

Tried this recipe?

Let us know how it was!