Thaicurry med græskar
En dejlig nem og velsmagende ret.Server curryen med jasmin- eller basmatiris
Tilb. tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Vegetarretter
Køkken: Thailandsk
Method
- Halver græskarret , fjern kernerne og skær det i både.Skær skrællen af, og skær dernæst græskarkødet i tern.
- Svits thaikarry i en gryde i et par skefulde af den faste kokosmælk, til det begynder at dufte.
- Tilsæt græskar, og rist det i blandingen et par minutter.
- Kom resten af kokosmælken ved sammen med fiskesauce, limesaft, rørsukker og limeblade.
- Lad det simre i 5 minutter. Halver suger snapsene på langs, og kom dem i gryden sammen med bambusskud.
- Kog i endnu 3-4 minutter, tilsæt spinat, og kog op.
- Smag til med fiske sauce, limesaft og sukker.Server med jasmin- eller basmatiris