Tortillapizza med kartofler

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Hovedret, Vegetarretter

Ingredienser
  

  • 8 stk. kartofler
  • 4 stk. hvedetortilla
  • 2 dl mascarpone
  • 1 håndfuld frisk rosmarin
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 30 g parmesan

Method
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver.
  2. Smør tortillaerne med mascarpone, og fordel kartoffelskiver i ét lag.
  3. Drys med rosmarin (gem lidt til pynt), krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
  4. Bag pizzaerne i ovnen i cirka 15 minutter, til kanten er sprød og kartoflerne er let gyldne.
  5. Drys friskhøvlet parmesan og frisk rosmarin over.

Tried this recipe?

Let us know how it was!