Ungarsk fiskegratin

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time 15 minutter
Samlet tid 1 time 45 minutter
Antal: 4 personer
Ret: Hovedret med fisk
Køkken: Ungarsk

Ingredienser
  

Sovs
  • 2 store løg
  • 1-2 stk peberfrugter
  • 15 g margarine
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk paprika
Fyldet
  • 750 g kartofler
  • 600 g fiskefiletter
  • 1 tsk salt
  • dl fløde
  • dl mælk
  • spsk salt
  • ½ tsk paprika

Method
 

Tilbered sovsen
  1. Løg og peberfrugter skæres i tynde skiver som svitses i margarinen.
  2. Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes. Koger lidt ind og der smages til med salt og paprika.
Saml sovsen
  1. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver, lægges i et ildfast fad og drysses med salt.
  2. Fløde, mælk og paprika hældes over, derefter fordeles ca. det halve af tomatblandingen over.
  3. Fadet stilles i ovnen ved ca. 225 grader i 1 time.
  4. Fisken foldes én gang og taglægges oven på kartoflerne, det sidste af tomatblandingen fordeles over fisken.
  5. Det hele får ca. 15 min mere i ovnen.

Tried this recipe?

Let us know how it was!