Ingredienser
Method
Pesto
- Blend alle de tørre dele af pestoen. Tilsæt til sidst olien lidt af gangen og blend til pestoen homogen.
Dej
- Opløs gæren i vandet tilsæt salt og olie.
- Melet æltes i, hold evt. lidt tilbage.
- Form dejen til en stor bolle og stil den til hævning med et rent klæde over 15-20 minutter.
- Dejen rulles ud til en firkantet plade og pestoen smøres ud på dejen.
- Drys ost over.
- Rul dejen stramt sammen til en roulade.
- Skær rouladen i skiver a ca. 4 cm.
- Løft dem over på en bageplade beklædt med bagepapir, mens de stadig står op (altså ikke ligger ned som snegle).
- Pres det runde skaft på en trærøreske ned i midten af den opretstående snegl, så rouladesiderne mases lidt ud - sådan forvandler sneglene sig til "vegabrød".
- Lad det efterhæve 15-20 minutter.
- Bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15-18 minutter indtil de er smukt gyldenbrune.