Ingredienser
Method
Ymerfromage
- Læg husblasen i blød i koldt vand i cirka 10 minutter.
- Pisk æggeblomme, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Vend ymer i.
- Træk husblassen op af vandet og smelt den i en gryde. Vend husblassen i ymerblandingen.
- Pisk fløden til skum og vend det i.
- Held fromagen i en skål eller portionsanret den i 5 glas.
- Stil fromagen i køleskabet i mindst 2 timer.
Bagte rabarber
- Bland rabarberstykker, eddike, ingefær og sukker i en bradebande. Bag rabarberne ved 225 grader varmluft i cirka 10 minutter. Ven forsigtigt i dem og bag yderligere cirka 5 minutter. Lad rabarberne køle af.
Crumbledrys
- Bland mel og sukker og smuldr smørret i melblandingen. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og bag ved 225 grader varmluft i 5-7 minutter, til den er gylden. Lad crumblen køle af.
- Fordel de bagte rabarber og crumbledrys på fromagen. Pynt med mynteblade.