Marineret kartoffelsalat

marineret kartoffelsalat

Denne salat bliver ekstra god hvis man blander den dagen før den skal spises.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal: 6 personer
Ret: Salat
Køkken: dansk

Ingredienser
  

Salat:
  • 2 kg kogte kolde kartofler i store tern
  • 1 stk løg i tern
  • 2 stk drueagurker (gem eddiken) i tern
  • ½ stk rød peberfrugt i tern
  • ½ stk grøn peberfrugt i tern
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld hakket purløg
  • 1 håndfuld hakket dild
Dressing:
  • 2 spsk ketchup
  • 2 spsk dijon sennep
  • 2 tsk soya
  • 3/4 dl olie
  • 3/4 dl drueagurkeeddike
  • 40 g brun farin

Method
 

  1. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen.
    Tilsæt peberfrugter, drueagurker og krydderurter.
    Næste dag vendes kartofler og løg i.

Tried this recipe?

Let us know how it was!